headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Vakantie Mexico

 

Vakantie Mexico plannen?

Ben je een vakantie naar Mexico aan het plannen? Op zoek naar een Mexico reisspecialist? De enthousiaste en ervaren specialisten van OutSight helpen je graag bij het samenstellen van je rondreis! Mexico is een mooie en zeer veelzijdige bestemming, met groene jungle, sfeervolle indianenmarkten en prachtige stranden. Reis in je eigen tempo vanuit Cancun per huurauto door het rijk van de Maya’s, bezoek de tempels & watervallen in de jungle bij Palenque en eindig met een paar dagen heerlijk relaxen aan het strand van bruisend Playa del Carmen of tussen de palmbomen van Tulum.

 

Vakantie Mexico

OutSight is in 1999 als een van de eerste touroperators begonnen met het verkopen van reizen, uitsluitend via internet. Dus je hoeft niet bij ons langs te komen, je kunt je reis boeken vanuit je eigen luie stoel! We maken alle vakanties Mexico voor onze klanten helemaal naar wens & op maat. OutSight is aangesloten bij SGR en ANVR, bestaat al ruim 15 jaar en we helpen je graag op weg!
Een Mexico vakantie maak je bij ons zelf, maar natuurlijk gaan we je helpen! Je bouwt je eigen rondreis die bestaat uit losse, korte reisblokken waarmee je zelf je eigen vakantie Mexico kunt samenstellen. Bepaal je graag zelf waar je heen gaat, wanneer en met wie je reist en hoe lang je wegblijft? Kijk dan eens rustig naar onze Mexico bouwstenen en Mexico rondreizen. En laat je inspireren! Toch behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Gedurende het jaar staan we op verschillende Vakantiebeurzen, waar we klaar staan om al je vragen te beantwoorden, en ook landenpresentaties geven!

 

Vakantie Mexico

 

Op ons kantoor in het centrum van Amsterdam werken we in een collegiaal, gezellig en informeel team van reisspecialisten, echte fervente reizigers. We spreken graag over onze eigen reiservaring en we weten de beste routes en leuke plekjes. Als echte gespecialiseerde Mexico reisspecialisten hebben we Mexico natuurlijk zelf bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie.

 

Maak samen met OutSight je vakantie Mexico!

Je kunt met onze Mexico bouwstenen je eigen vakantie Mexico helemaal naar wens samenstellen. Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Mexico reis op maat!

 

Vakantie Mexico.

Teveel keuze? Bekijk dan de individuele Mexico rondreizen; samengesteld op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je hier een dag langer of daar een dag korter, misschien meer strand, of een reis precies andersom? Geen probleem! We kunnen de rondreizen altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!

 

Waarom OutSight?

Anders dan bij een gewoon Mexico reisbureau zijn onze reizen individueel en op maat, dus:

 

-geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken
-geen verplichte excursies, terwijl je liever ter plaatse kijkt hoe je de dag invult
-met of zonder vlucht, geen probleem als je liever zelf je vlucht regelt
-je kunt bij ons ook alleen het losse landarrangement boeken
-geen grote onpersoonlijke hotels, maar sfeervolle hotels, geselecteerd door ons lokale Nederlandse agentschap
-flexibele routes & vervoer, bijvoorbeeld een combinatie van binnenlandse vluchten, openbaar vervoer en een huurauto!

 

Interesse?

Stuur ons je vragen en reiswensen per mail, of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656.


We helpen je graag op weg naar Mexico!

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider