headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreis Mexico:

Reis langs jungle en strand door het Land van de Maya’s: Mexico!

Vind hier jouw individuele rondreis naar Mexico. Reis naar de beroemde Maya-ruïnes van Chichén Itzás, maak een fly-drive in je eigen tempo en wandel naar de prachtige tempels verscholen in de jungle bij Palenque. Kies een rondreis, plak er een bouwsteen tussen, of maak je reis een ergens een dagje langer of korter. Geen probleem, het is jouw vakantie!

 

7 rondreizen

Mexico Familie reis

Familiereis: Op bezoek bij de Maya’s

17 dagen

vanaf € 995,- p.p.

Met de auto reis je met je familie langs de hoogtepunten van Yucatan. De afstanden zijn kort en het rijden met een huurauto geeft een gevoel van vrijheid. Wij regelen kleinschalige familie hotels met zwembad zodat de kinderen elke dag even lekker kunnen plonsen. Tijdens deze reis maak je op een relaxte manier kennis met de Maya cultuur en bezoek je 1 van de 7 wereldwonderen; de piramide van Chichen Itza.

lees verder »
Mexico rondreis Hoogtepunten

Auto rondreis: langs de Hoogtepunten van Yucatan!

18 dagen

vanaf € 1209,- p.p.

Met de auto reis je met je familie langs de hoogtepunten van de Mundo Maya: vanuit Cancun bezoek je Chichén Itzá, koloniaal Merida, smalle straatjes in Campeche, Villahermosa en de indianenmarkt van San Cristobal. Relaxen doe je aan het einde van de reis in Playa del Carmen!

lees verder »
Mexico rondreis Maya's

Reis door het Oude Mayarijk

16 dagen

vanaf € 805,- p.p.

Een 16-daagse rondreis per openbare bus vanuit Cancun langs de hoogtepunten van de Mundo Maya. Onderweg zie je indrukwekkende Mayatempels, een Indianenmarkt en mooie koloniale steden. Je eindigt met een relaxed strandverblijf!

lees verder »
Mexico rondreis huurauto Yucatan

Mexico rondreis: per huurauto langs cultuur & strand in Yucatan

16 dagen

vanaf € 1259,- p.p.

Rondreis van twee weken per eigen huurauto langs de hoogtepunten van Yucatan. De reis begint in Playa del Carmen,dan reis je via o.a. Chichén Itzá, Mérida en Palenque naar het heerlijk rustige strand van Tulum voor de laatste relaxte dagen.

lees verder »

Mexico Compleet: van Mexico-Stad naar Yucatan

21 dagen

vanaf € 999,- p.p.

Drieweekse reis per openbaar vervoer langs de hoogtepunten van Mexico. Vanuit Mexico Stad reis je via koloniale steden, indianenmarkten en Mayatempels naar het strand van Playa del Carmen. Een relaxed einde van een veelzijdige reis!

lees verder »
Mundo Maya Rondreis

Combinatiereis: Mexico, Guatemala & Belize!

20 dagen

vanaf € 1305,- p.p.

Ontdek de Mundo Maya; reis per openbaar vervoer in bijna 3 weken door 3 landen! Je reist van Cancun via Mérida en Palenque door de jungle naar Tikal in Guatemala én San Ignacio en Caye Caulker in Belize. Ook verblijf je enkele dagen in Playa del Carmen.

lees verder »
Guatemala Mexico rondreis

Mexico, Guatemala & Belize: El Mundo Maya

23 dagen

vanaf € 1519,- p.p.

Onze meest uitgebreide rondreis per openbaar vervoer door de Mundo Maya! Je bezoekt alle hoogtepunten, inclusief de indianenstad San Cristobal, in Guatemala het meer van Panajachel en de koloniale stad Antigua in Guatemala. Een gevarieerde rondreis!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 19 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider