Alle informatie over Corona-proof reizen

Corona & Reizen

We houden het nieuws rondom het reizen tijdens de Corona situtie goed in de gaten.

Wil jij ook weten wat er wel of niet mag in jouw favoriete vakantieland of wat je nodig hebt om erheen te gaan? Kijk dan op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Op deze website wordt exact bijgehouden welke risico's en andere belangrijke informatie er zijn voor onze bestemmingen. Er bestaat ook een handige interactieve kaart met een gedetailleerd reisadvies.

Er zijn verschillende kleurcodes, die je vertellen welke restricties er zijn op de bestemming. Wil je op de hoogte blijven van de actuele reisadviezen? Download dan de gratis Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. 


Heb je voor jouw bestemming een PCR-test nodig?
Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken, waardoor je ontzorgt op reis kunt gaan. We zijn een samenwerking aangegaan met Vaccinatie op Reis. Daardoor kunnen wij je een PCR-test aanbieden voor slechts € 69,95, compleet met een erkend non-COVID reis certificaat. Vaccinatie op Reis heeft al meer dan 20 jaar ervaring met adviseren en vaccineren van reizigers naar het buitenland en wordt erkend door het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizen). 

Wat zijn de voordelen om het via ons te doen?
Goede vraag. We zetten graag alle voordelen op een rij: Vaccinaties op Reis
- de PCR-test kost slechts € 69,95
- je hebt de uitslag binnen 24 uur
- je kunt er ook ‘s avonds en in het weekend terecht
- er zijn ruim 25 locaties in het land waar je terecht kunt
- er zijn speciale VIP-testen, waarbij de PCR-test thuis afgenomen kan worden
- je kunt er ook terecht voor reisvaccinaties en reisadvies

Interesse? Klik dan op www.vaccinatiesopreis.nl/outsighttravel, kies een datum en een locatie, betaal gemakkelijk met creditcard of Ideal en zorg dat je de afspraak in je agenda zet. Klaar ben je!

Hoe zit het met...

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit omtrent je geboekte reis. Het kan ook zijn dat je nog graag op reis wilt. Wat zijn dan zaken waar je tegenaan loopt. We proberen deze hier te beantwoorden.

13 wijs op reis garanties

Kan ik al weer op reis?

Zodra een bestemming op groen staat kun je weer reis naar dat land. Je wilt echter wel met een gerust hart op reis kunnen. Voor nieuw geboekte reizen hebben wij daarom onze 13 wijs op reis garanties in het leven geroepen:

 • Omboeken / annuleren / Geen wijzigingskosten

Voor alle nieuw geboekte reizen geldt dat je tot 30 dagen voor vertrek bij ons kosteloos de reis kunt annuleren of omboeken. 

 • Betalen

De totale reissom hoeft pas 30 dagen voor vertrek bij ons voldaan te zijn. 

 • Repatriëren

Mocht er lokaal iets gebeuren waardoor je terug naar Nederland gehaald moet worden zetten wij alles op alles om dit voor je te regelen. 

 • 24/7 bereikbaar

Voor al je vragen zijn wij 24/7 bereikbaar zowel telefonisch, via app en/of e-mail. 

 • Gezondheidsrisico’s

We houden de lokale hygiëne maatregelen en virusvoorschriften nauwlettend in de gaten samen met onze lokale partners. Samen zorgen we er voor dat de gezondheidsrisico voor jou als reiziger tot een minimum worden beperkt.  

 • Proactieve communicatie

We houden je proactief op de hoogte van eventueel veranderende situaties die van invloed kunnen zijn op je reis. 

 • Garantiefondsen

Als OutSight Travel zijn we aangesloten bij alle, voor jou als klant belangrijke, reisfondsen zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. 

 • Kleinschalig

Onze bestemmingen bieden voldoende ruimte en rust om veilig te kunnen genieten van je reis. We vermijden drukke activiteiten en bezienswaardigheden. 

 • Controle over vervoer

Reis met een eigen huurauto, camper of met privé chauffeur. Je hebt controle over je eigen vervoersmiddel en hebt alle vrijheid om je reis naar eigen wens in te vullen. 

 • Ontspannen overnachten

We kiezen altijd voor kleinschalige authentieke accommodaties, weg van de massa

 • Lokale culturele ervaringen

We zorgen dat onze reizigers op gepaste afstand toch contact kunnen hebben met onze lokale gidsen en de lokale bevolking om de echte cultuur zoveel mogelijk te kunnen beleven. 

 • Ruimte

Onze bestemmingen bieden voldoende ruimte en rust om veilig te kunnen genieten.

 • OutSight [the box] Reizen

Alle reizen die wij aanbieden, ook in Corona tijd, zijn echte OutSight [the box] reizen. Onvergetelijk, verassend, duurzaam & veilig!