headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Self-Drive Mexico Autorondreis

mexico

Een Self-Drive is de ideale manier om Mexico te leren kennen: de auto is het perfecte vervoersmiddel voor je rondreis door Mexico! Je kunt je eigen tempo bepalen en stoppen waar en wanneer je maar wilt. Het is een fijne manier van reizen en geeft je veel vrijheid onderweg.

 

OutSight Travel werkt met flexibele bouwstenen waarmee je eenvoudig je eigen individuele autorondreizen door Mexico kunt samenstellen. Kies uit onze bouwstenen, en maak je eigen Mexico Self-Drive op maat!

 

Mexico-autorondreis

 

Je kunt de huurauto meteen na aankomst op de luchthaven ophalen, of je haalt deze na een paar dagen op (als je in Cancun of Playa del Carmen liever eerst een paar dagen zonder auto aan het strand verblijft).  De wegen in Mexico zijn over het algemeen goed, er zijn op een aantal plaatsen moderne tolwegen aangelegd maar het is natuurlijk vaak leuker de nationale routes te kiezen. De verlichting op de lokale wegen is vaak slecht dus het wordt afgeraden om in het donker te rijden. Let ook op de topes, deze ‘slapende politiemannen’ zijn verkeersdrempels die in elk dorp door de overheid (of soms door bewoners zelf) zijn aangelegd.

 

Bij onze autorondreizen is standaard een huurauto categorie A (bv Chevrolet Spark, Nissan March of gelijkwaardig) inbegrepen, maar tegen een toeslag is het altijd mogelijk om voor een grotere auto te kiezen. We adviseren je graag over de mogelijkheden! Lees ook de uitgebreide informatie over onze autohuur Mexico.

 

Omdat wij zelf ook erg houden van ‘Vrijheid, Blijheid’ bieden we je de mogelijkheid om Mexico excursies bij te boeken, maar zijn onze excursies nooit verplicht! Kies er dus zelf voor of je je Mexico autorondreis wilt aanvullen met een ‘Walking Lunch’ in Mexico-Stad, de excursie ‘Ziplinen’ in het ecologische park El Encuentro of bijvoorbeeld een bezoek aan de ruïnes & watervallen bij Palenque!

 

Hier vind je een overzicht van onze Self-Drives Mexico. Gebruik deze autorondreizen als basis voor je rondreis, en vul ze aan met een van de vele andere Mexico bouwstenen!


Autorondreis Vanuit Cancun – per huurauto 7 dagen door het rijk van de Maya’s
.
Autorondreis Vanuit Cancun – per huurauto 11 dagen langs de Mundo Maya
Autorondreis Vanuit Cancun – per huurauto 15 dagen door het Indiaanse zuidoosten
Autorondreis Vanuit Mexico-Stad – per huurauto 12 dagen door Kleurrijk Mexico

.
Over OutSight

OutSight Travel in een online reisbureau waar enthousiaste reisspecialisten je graag helpen bij het samenstellen van je eigen autorondreis of self-drive op maat naar Mexico! Op ons kantoor in het centrum van Amsterdam werken we in een collegiaal, gezellig en informeel team van reisspecialisten, echte fervente reizigers. We spreken graag over onze  eigen reiservaring en we weten de beste routes en leuke plekjes. Als een echte Mexico specialist hebben we Mexico natuurlijk zelf bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie.
Mexico fly-drive autorondreis

Waarom OutSight?

-geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken
-geen verplichte excursies, terwijl je liever ter plaatse kijkt hoe je de dag invult
-met of zonder vlucht, geen probleem: als je liever zelf je vlucht regelt kun je bij ons het losse landarrangement boeken!
-flexibele routes, bijvoorbeeld een combinatie van binnenlandse vluchten, een nachtbus en/of een huurauto!

 

Interesse?

Stuur ons je vragen en reiswensen per mail, of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656. We helpen je graag op weg naar Mexico!

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider