headlinenieuwtestdef
home

met OutSight naar Mexico

calamiteitenfonds

Van Palenque via de jungle naar Guatemala

Palenque – Bonampak – Flores (Guatemala)

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 95,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Palenque Bouwsteen Mexico

Bij deze bouwsteen reis je over de grens, je begint in Palenque in Mexico en reist via de jungle naar Flores in Guatemala. Onderweg bezoek je de jungleruïnes van Bonampak! Deze bouwsteen biedt de mogelijkheid om je reis door Mexico te combineren met Guatemala en een bezoek aan de beroemde Maya ruïnes van Tikal vlakbij Flores in Guatemala.


Dag 1: per bus en boot van Palenque via de ruines van Bonampak naar Flores
Dag 2: einde bouwsteen

Prijs € 95,- p.p.

Inbegrepen: bus & boot van Palenque naar Flores, eenvoudig ontbijt onderweg, entree Bonampak, 1 hotelovernachting in Flores op basis van logies

Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden

 

Reiscode: MXM007  

Het hotel in Flores is ligt prachtig; direct aan het meer van Peten Itza! Het hotel heeft een restaurant, bar en een gezellige tuin met zwembad en jacuzzi zodat je even lekker kunt relaxen! In de omgeving vind je vele restaurants en winkels.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Guatemala.

Dag 1: per bus en boot van Palenque via de ruines van Bonampak naar Flores
Je vertrekt vroeg in de ochtend per bus vanuit Palenque richting Guatemala. Onderweg wordt even gestopt voor een eenvoudig ontbijt. Daarna worden de indrukwekkende ruïnes van Bonampak bezocht, midden in de jungle. Vervolgens gaat de reis verder per boot van Corozal naar Bethel en dan per busje weer door naar Flores. Een hele tocht, maar een prachtige ervaring! Je overnacht in een hotel in Flores.

 

Dag 2: einde bouwsteen
Vandaag kan de verdere reis door Guatemala beginnen! Kies bijvoorbeeld voor de bouwsteen De ruïnes van Tikal en daarna bijvoorbeeld per bus door naar Antiek Antigua.

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

1- Bekijk de bouwstenen

2- Maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’

3- Klik op Mijn Reis voor je selectie

4- Bekijk en pas aan

5- Vraag jouw reis aan (geheel vrijblijvend)!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656