headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Van Palenque via de jungle naar Guatemala

Palenque – Bonampak – Flores (Guatemala)

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 109 vanaf,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Palenque Bouwsteen Mexico

Bij deze bouwsteen reis je over de grens, je begint in Palenque in Mexico en reist via de jungle naar Flores in Guatemala. Onderweg bezoek je de jungleruïnes van Bonampak! Deze bouwsteen biedt de mogelijkheid om je reis door Mexico te combineren met Guatemala en een bezoek aan de beroemde Maya ruïnes van Tikal vlakbij Flores in Guatemala.


Dag 1: per bus en boot van Palenque via de ruines van Bonampak naar Flores
Dag 2: einde bouwsteen

Prijs € 109 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: bus & boot van Palenque naar Flores, eenvoudig ontbijt onderweg, entree Bonampak en 1 hotelovernachting in Flores op basis van logies

 

Niet inbegrepen: fooien en overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: MXM007  

Het hotel in Flores is ligt prachtig; direct aan het meer van Peten Itza! Het hotel heeft een restaurant, bar en een gezellige tuin met zwembad en jacuzzi zodat je even lekker kunt relaxen! In de omgeving vind je vele restaurants en winkels.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Guatemala.

Dag 1: per bus en boot van Palenque via de ruines van Bonampak naar Flores
Je vertrekt vroeg in de ochtend per bus vanuit Palenque richting Guatemala. Onderweg wordt even gestopt voor een eenvoudig ontbijt. Daarna worden de indrukwekkende ruïnes van Bonampak bezocht, midden in de jungle. Vervolgens gaat de reis verder per boot van Corozal naar Bethel en dan per busje weer door naar Flores. Een hele tocht, maar een prachtige ervaring! Je overnacht in een hotel in Flores.

 

Dag 2: einde bouwsteen
Vandaag kan de verdere reis door Guatemala beginnen! Kies bijvoorbeeld voor de bouwsteen De ruïnes van Tikal en daarna bijvoorbeeld per bus door naar Antiek Antigua.

Prijs € 109 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider