headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Cancun

Cancun

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
startpakket Mexico Cancun

Deze Easy Landing is het ideale begin van je Mexico rondreis vanuit Cancun: na aankomst op het vliegveld van Cancun word je opgewacht en door een chauffeur naar je hotel voor de eerste 2 nachten gebracht. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen.

 

Je kunt zelf kiezen of je liever deze eerste 2 nachten in het centrum van de grote badplaats Cancun verblijft, of dat je meteen doorreist naar het strand van Playa Del Carmen, ook een grote badplaats maar kleiner en iets sfeervoller dan Cancun.


Dag 1: aankomst, transfer van het vliegveld naar je hotel in Cancun of Playa del Carmen
Dag 2:
vrije dag in Cancun of Playa del Carmen 
Dag 3:
einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 89 vanaf,- p.p. transfer naar- & verblijf in Cancun
Prijs vanaf € 145 vanaf,- p.p. transfer naar- & verblijf in Playa del Carmen (incl. ontbijt)

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar hotel, 2 hotelovernachtingen zonder ontbijt in Cancun of 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt in Playa del Carmen

 

Niet inbegrepen: verdere maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode MXA002:  transfer & 2 overnachtingen in Cancun
Reiscode MXA102:  transfer & 2 overnachtingen in Playa del Carmen inclusief ontbijt

Mexico hotels Cancun Ambiance SuitesIndien je kiest voor een verblijf in Cancun overnacht je in een prima hotel in het centrum van Cancun. Het hotel ligt aan de Avenida Tulum, een doorgaande weg. Het hotel heeft o.a. een ontbijtruimte/cafetaria/restaurant, een gratis parkeerplaats en een binnentuin met klein zwembad. De  kamers hebben airco, tv, wifi en een eigen badkamer.

 

Mexico hotels - Playa del Carmen

Het hotel in Playa del Carmen is een sfeervol en gezellig hotel in vrolijke koloniale kleuren, vlak achter de beroemde levendige gezellige 5th Avenida, op slechts enkele blokken van het strand! Het hotel ligt in het centrum, net buiten de drukste straten dus rustig, maar dichtbij genoeg -op loopafstand- van de vele cafe’s, winkels en restaurants!

 

Het hotel heeft een gezellige patio en een mooi groene tuin, met twee (kleine) zwembaden.  Verder kun je gebruik van de eigen ‘Beach Club’ aan het strand met bar en ligbedden.

 

Tegen een toeslag is het ook mogelijk om in andere hotels te verblijven, lees hier meer over onze verschillende hotels in Playa del Carmen en onze hotels in Cancun, en lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Mexico.

Dag 1: aankomst, transfer van het vliegveld naar je hotel in Cancun of Playa del Carmen
Na aankomst op de luchthaven van Cancun word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Je zult blij zijn dat je na je vlucht niet op zoek hoeft naar een taxi: je wordt naar je hotel in Cancun of Playa del Carmen (ca. 70 km ten zuiden van het vliegveld) gebracht!

 

Dag 2: vrije dag in Cancun of Playa del Carmen
Verken vandaag het centrum van Cancun of neem een taxi of de bus naar de lange Kukulkan boulevard waar alle strandhotels zich bevinden. Geniet in Playa del Carmen van de prachtig blauwe zee en het stralend witte strand. Natuurlijk loop je ook de Quinta Avenida op en neer, de gezellige winkelstraat met veel winkels en terrasjes!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag kan de verdere reis door Mexico beginnen! Kies na de Easy Landing bijvoorbeeld voor de 7-daagse fly-drive Door het rijk van de Maya’s of de 15-daagse fly-drive door Yucatan en het Indiaanse Zuidoosten. Beide bouwstenen kunnen zowel in Cancun als Playa del Carmen beginnen. Geef ons je wensen door, we maken je reisvoorstel altijd graag op maat, en houden rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider