headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Avontuur in de groene jungle van Kolem Jaa

Kolem Jaa

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 89 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Mexico bouwsteen- Kolem Jaa

Kolem Jaa ligt op zo’n 85 kilometer van Villahermosa. Na het parkeren van je auto word je het laatste stuk per boot naar je accommodatie vervoerd, dwars door de jungle! Kolem Jaa is een activiteitencentrum in een prachtig natuurpark met kleurrijke cabañas in de jungle waar diverse avontuurlijke activiteiten te doen zijn zoals ziplinen, abseilen, klimmen, afdalen in een waterval, wandelen, paardrijden en je een weg banen over een 500 meter lang circuit door de jungle! Deze bouwsteen is door de vele activiteiten erg leuk voor gezinnen met tieners.

 

Even rust nodig? Geen probleem! Kolem Jaa leent zich ook uitstekend om te wandelen en relaxen door de prachtige omgeving waar vele zeldzame en beschermde diersoorten te vinden zijn zoals vogels, leguanen en brul- en slingerapen!


Dag 1: aankomst in Kolem Jaa

Dag 2: vrije dag in Kolem Jaa

Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 89 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: 2 overnachtingen op basis van logies

 

Niet inbegrepen: maaltijden, vervoer, fooien en eventuele excursies en activiteiten (kleine meerprijs)

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: MXM009

 

Let OP: in een aantal maanden zijn niet alle activiteiten geopend en is het soms erg rustig in het hotel. Dit zijn ongeveer de maanden januari, februari, mei t/m half juni, september en oktober.

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan zonder vervoer, omdat er verschillende routes en manieren zijn om naar Kolem Jaa te reizen. Deze bouwsteen is perfect in te passen in je autorondreis langs De hoogtepunten van de Mundo Maya. Wij plannen dan een verblijf van 2 nachten bij Kolem Jaa in, in plaats van 1 nacht in Villahermosa. Je reist wordt hierdoor dus 1 dag langer.

Mexico hotels- Kolem Jaa Tijdens deze bouwsteen verblijf je in het sfeervolle Hotel Kolem Jaa bij het plaatsje Tapijulapa. Na een flinke wandeling en een avontuurlijke boottocht kom je aan de accommodatie! Je overnacht in een bungalow met de junglegeluiden op de achtergrond. Het is een uitgebreid complex met mogelijkheden voor bijzondere activiteiten, heerlijk rustig gelegen! Het restaurant en de kamers zijn sfeervol ingericht met lokaal houtsnijwerk en in Chiapas geweven dekens.

 

Mexico hotels- Kolem Jaa, cabana2

Elke kamer is ruim en comfortabel en heeft twee 2-persoonsbedden, airco, een fan, een badkamer met douche en eigen veranda in een sfeervolle cabana.

 

Door de afgelegen ligging verblijf je deze dagen ook echt op het terrein van het hotel, helaas heeft het restaurant niet veel keuze. De sfeer hier is echter wel heel bijzonder!

 

Lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Mexico.

Dag 1: aankomst in Kolem Jaa
Vandaag kom je na een flinke autorit (waarschijnlijk vanuit Tuxtla Gutierrez) aan in paradijselijk Kolem Jaa. Je parkeert je auto op de eigen parkeerplaats en reist het laatste stuk per boot dwars door de jungle naar je accommodatie! Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog wat ondernemen in de jungle of gewoon lekker genieten van de rust op de veranda van je cabaña.


Dag 2:
vrije dag in Kolem Jaa
Er is hier vandaag genoeg te doen! Zo kan je via een zipline over een 140 meter lange kabel naar beneden roetsjen. Ook is het mogelijk te tokkelen of te abseilen in een waterval. Er is een circuit uitgezet met onder andere een canopy van meer dan 30 meter hoog, waar je een fantastisch uitzicht hebt over de boomtoppen van Tacotalpa. Ook is er een touwentrack waar je over, onder en langs touwen je een weg moet banen door het water naar de andere kant van het parcours. Verder kun je op zoek naar dieren in de jungle, er zitten hier naast vele soorten vogels ook veel bijzondere brulapen!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag is deze bouwsteen ten einde. Nog niet uitgekeken in Kolem Jaa? Natuurlijk kunnen we je verblijf met een of enkele dagen verlengen. Wel klaar om verder te reizen? Dan zijn er meerdere opties. Je kunt naar Palenque, Villahermosa of San Cristobal de las Casas rijden. Geef het ons door bij ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag!

Prijs € 89 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider